zondag 8 december 2013

Bezoek in de klas.

Op maandag gingen we allemaal even wuiven in het straatje aan onze school toen de kinderen van het vijfde leerjaar op zeeklassen vertrokken.




Verder was er ook nog een klein muzisch uurtje. Hier werden de jarigen van november gevierd en het nieuwe maandpuntje voorgesteld. Dat is de poes en de poes die geniet...




Verder was Jens nog jarig en hij had een lekkere Fairtrade traktatie bij. Wat fijn en ook lekker! Bedankt Jens.




Op dinsdag luisterden we naar wat Matthias te vertellen had met zijn vertelkoffer. Hij wist ons te boeien met allerhande goocheltrucs.



Vrijdag was het dan eindelijk zover. De sint was op bezoek in onze school. Hij kwam alleen aan, zonder pieten en zonder boek... Dat kon natuurlijk niet. Nadien was er nog een kleurenpiet maar dat is niet hetzelfde. Hij had ook de foute cadeau's bij.Gelukkig waren er nog superhelden die ons konden helpen om alles in orde te brengen. 







De sint ging op bezoek in alle klassen en wij waren laatst aan de beurt. In afwachting speelden we ons toneel 'De sint in het miezemuizebos'. 

















En toen was hij daar in onze klas... Sinterklaas... Een aantal kinderen mochten even tot bij hem komen want die hadden nog een 'werkpuntje'. Daarna deden we onze 'Zwartepietendans' en kregen we 3 cadeautjes voor onze klas. We zijn blijkbaar toch erg braaf geweest dan.


















In de namiddag was er dan ook nog de spelletjesnamiddag die georganiseerd werd door de leerlingenraad. Wat een fijn idee. Er is super mooi gespeeld en iedereen vond het heel leuk.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten