zondag 3 december 2017

November


Na de herfstvakantie begonnen we rustig in de klas met een ontbijt. Onze juf was namelijk jarig en trakteerde met allerlei Fairtradeproducten.







Er was ook een muzisch toonmoment waar we de jarigen vieren. We moesten zelf ook optreden en zongen het liedje van het 'Toverkrijtje'.







Vanaf deze maand doen we op de donderdag ook muzische vorming in gemengde groepen met groep 6. Een aantal kindjes gaan dan naar meester Luc. De week erna wisselen we om. De kinderen die in groep 5 bleven deden enkele leuke opdrachten om elkaar beter te leren kennen. 



 






Verder zijn we ook gestart met onze talenteneilanden. Elke week mochten we op ontdekking op 3 verschillende eilanden. Daar konden we dan allerlei opdrachten doen. Een greep uit het aanbod: voorlezen aan de kleuters, een interview afnemen van een klasgenoot, grote twister spelen, een schilderij maken met wattenstaafjes, met de kaplablokken iets maken, complimentenkaartjes schrijven, woorden in een andere taal leren, Blokus spelen, smartgames oplossen, een kaartenhuisje bouwen, puzzelen, een nieuwe tekst verzinnen voor een liedje,... 
Ondertussen zijn al alle eilanden aan bod gekomen. Binnenkort is het tijd voor nieuwe opdrachten.

























Op 1 december vierden we ook nog de verjaardag van Seth.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten