woensdag 4 oktober 2017

Drukke maand

Op woensdag 13 september was het 'toon je sport@school'. Heel wat kinderen kwamen in hun favoriete sportoutfit naar school. 


 Ook in onze klas zitten er blijkbaar heel wat sportievelingen. Voetbal, dansen, thaiboksen,  basketbal, turnen, paardrijden, .... Er kwam vanalles aan bod.








Op vrijdagnamiddag maken we ook tijd om ons muzisch bezig te houden. Zo versierden we onze doosjes met servetten. Dat gaf een mooi resultaat. 







Het werd ook tijd om onze 'magjes' al eens boven te halen. Als we hard gewerkt hebben na de rekenles, mogen we maaltafelspelletjes spelen, een boekje lezen in de leeshoek, smartgames spelen. ...




Er brak ook een verkiezingsstrijd los in onze klas. We zochten namelijk 2 kinderen die in de leerlingenraad konden zitten. Er waren heel wat goede kandidaten en er werden prachtige affiches gemaakt. Iedereen hielp mee. Onze kandidaten wisten ook toffe dingen te vertellen. Na een spannende verkiezing werden uiteindelijk Eléya en Kyra gekozen. 


















We maakten ook tijd om de verjaardag van Hedde te vieren. Ze mocht op de grote stoel gaan staan en we zongen uitbundig ons verjaardagslied. Daarna was er tijd voor iets lekkers.






We deden deze maand ook nog een andere leuke activiteit. Zo moesten we een kort telefoongesprek houden. Het was een spel rond beroepen. Erg fijn!







Op vrijdag 22 september hadden we dan een supertoffe sportdag met verschillende Ekerse scholen. Alles stond in het teken van atletiek. Ik heb heel wat knappe sporters gezien die dag.






















 Op woensdag 27 september was er nog school ook nog de veldloop in Ekeren. Daar deden verschillende kinderen van onze school aan mee. Iedereen heeft super knap gelopen. Proficiat aan Jens, die behaalde een zilveren medaille. 
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten